1884 Vakfı İstanbul Liselerarası Web Yarışması 2004
En İyi Özel Lise Web Sitesi İstanbul BİRİNCİSİ
2003-2004 Öğretim yılı

web_yarismasi_afis_k

Okulumuzun, Türk Müdür Başyardımcımız Ender Üstüngel ile öğrencilerimiz Işıl Demir, Alp Küçükelbir ve Coşku Baş tarafından hazırlanan web sitesi 1884 Vakfı tarafından düzenlenen "İstanbul Liselerarası En İyi Özel Lise Web Sitesi" yarışmasında 1. olmuştur.

1884_2004_odul_sj_k

1884_2004_odul_toplu_k

Ödül olarak okulumuz HP bilgisayar, 12 aylık e-kolay İnternet erişim paketi, bir yıllık Microsoft Okul Lisans Anlaşması (Lisans anlaşması, okuldaki tüm kişisel bilgisayarlar üzerinde Windows sürüm yükseltme, Office Pro, FrontPage ve Visual Studio ürünlerinin bir yıl boyunca kullanım lisans hakkı, ayrıca bir yıl içinde yeni çıkan sürümlere de ücretsiz güncelleme olanağı.), Microsoft Press kitaplarından oluşan 500 dolar değerinde bir kütüphane, Venero OBS (okul bilişim sistemi)'nin Temel Okul Modülü ve Öğretmen Not Giriş modülü kazanmıştır. Siteyi hazırlayanlar ise birer Seiko kol saati kazanmışlardır. Okulumuz Birinci ve Mansiyon ödülüne lâyık site bulunmayan "Online Yıllık" yarışmasında Teşvik Ödülü almıştır.

Ekibimizi kutluyoruz.

Basından: