duyuru sokak hayvanlari fotograf yarismasi 2020

Okulumuz Hayvanları Koruma Kulübü tarafından, bu sene dördüncüsü düzenlenen Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışmasına 94 öğrenci, toplam 153 fotoğraf ile katıldı.

Başvurular 2019 yılı birincisi Cansu Bakan, Fotoğrafçılık ile ilgilenen öğretmenlerimiz Onur Erman ve Stéphane Monnet, okulumuzun Kültürel Etkinlikler Sorumlusu Gizem Karakaş ve okulumuzun 150.Yılı sergisi çerçevesinde, beraber çalıştığımız Fransız Sanatçı Maude Maris tarafından değerlendirildi.

Hayvanları Koruma Kulübü üyesi Roksi Franci tarafından tasarlanan, ilk 20’ye giren fotoğraflardan oluşan 2020 Sokak Hayvanları temalı fotoğraf sergisini dijital ortamda buradan ziyaret edebilirsiniz.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve değerlendirme için zamanlarını ayıran jüri üyelerine teşekkür ederiz.