Öğretmenler Günü kutlu olsun.
(24 Kasım 1938, Atatürk'ün "Başöğretmenliği" kabûl ettiği gündür.)

ogretmenler_gunu

24 Kasım 2015, Öğretmenler günü töreni ve kutlama yemeği

Başöğretmenimiz Atatürk'ün öğretmenlerimize armağanı olan bu gün, her yıl olduğu gibi okulumuzda öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan bir törenle kutlandı. Törende en kıdemli öğretmenler adına okul müdürümüz Sayın Jean Michel Tricart, en genç öğretmenler adına Sayın Mişelin Tagan birer konuşma yaptılar. Tören sonrasında SJ'liler Derneği Sosyal Tesislerinde yemeğe geçildi.

24 Kasım 2014, Öğretmenler günü töreni

Başöğretmenimiz Atatürk'ün öğretmenlerimize armağanı olan bu gün, her yıl olduğu gibi okulumuzda öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan bir törenle kutlandı ve sonrasında okul yemekhanesinde nostaljik bir yemek yendi.

24 Kasım 2013, Öğretmenler günü töreni ve yemeği

Başöğretmenimiz Atatürk'ün öğretmenlerimize armağanı olan bu gün, her yıl olduğu gibi okulumuzda öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan bir törenle kutlandı ve sonrasında SJ'liler Derneği Sosyal Tesislerinde yemeğe geçildi.

24 Kasım 2012, Öğretmenler günü töreni ve yemeği

Tören Kulübü tarafından öğretmenlerimizin gününü kutlamak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da tiyatro salonunda bir tören düzenlendi. Törende geçen öğretim yılı sonunda emekli olan İngilizce öğretmenimiz Lale Bekyel'e Türk Müdür Başyardımcımız Ender Üstüngel tarafından Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi. En genç öğretmenler adına, Fransızca öğretmenimiz David Eyer konuştu. Tören sonrası öğretmenlerimiz hep birlikte Saint-Joseph'liler Derneği Sosyal Tesisleri'nde verilen kutlama yemeğine katıldılar.