Sayın veliler, sevgili öğrenciler;

Yüksek belli kız öğrenci pantolonları Boyner Akasya Mağazası'nda satışa sunulmuştur. Büyük beden kız ve erkek pantolonları 21 Şubat'ta satışa sunulacaktır.
Bu öğretim yılı içinde satın alınmış kız pantolonlarını 15 Mart'a kadar mağazaya götürenler %40 indirim alacaklardır. Bir sorun olduğunda Bahar Hanım (0536 5854369, 13.30-22.00 arası) veya Muammer Bey (0553 6183882) ile görüşülebilir.

Yemekhane ödemesi

Sayın velîler,

Yemekhaneyi kullanan öğrencilerimiz için son ödeme tarihi 09.02.2018'dir. 12.02.2018 Pazartesi günü yemekhanede sorun yaşanmaması için lütfen ödemenizi zamanında yapınız.

Saygılarımızla,

VEFAT

Fransızca öğretmenimiz Nilgün Hanım'ın babası 19 Ocak 2018 günü vefat etmiştir. Cenazesi cumartesi günü öğle namazından sonra (13.20) Batı Ataşehir Mimar Sinan Camii'nden kaldırılacaktır.

Merhuma Allah'tan rahmet, Nilgün Hanım'a ve kederli ailesine sabır diliyoruz.

Saint-Joseph Lisesi

Başsağlığı mesajlarınız için : nilgun.pekin(at)sj.k12.tr

Türkiye Felsefe Olimpiyatları

11. sınıf öğrencimiz Sinan Akyol 488 öğrencinin katıldığı Türkiye Felsefe Olimpiyadı'nda altın madalya kazanmıştır. Mayıs ayında Montenegro'da yapılacak Dünya Felsefe Olimpiyadında ülkemizi temsil edecektir.​

Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sinan Akyol'un denemesi