duyuru 19 Mayis 2019 tr

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a ayak basmış ve 4 yıl kadar sürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın zeminini hazırlamıştır. Her yıl 19 Mayıs gününü onu anmak için Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutluyoruz.

duyuru acikaksam dadans 2019

Etrafımız görüp dokunabildiğimiz yüzeyler ile çevrili. Bu yüzeyler bireye göre tanıdık veya yabancı olarak tanımlanabilir ve bireyin kendisini tanımasında ölçek işlevi görür. Bireyin yansıması ile olan ilişkisini konu alan bu performansta, yansıtan yüzeyler kimi zaman başka bir insana, kimi zaman nesneye dönüşmekte. Birey kendi yansımasından nasıl etkilenir? Biz mi yansımamıza bürünürüz, yoksa yansımamız mı bize bürünür? Bürünme aşamalarının hareket araştırmalarıyla deneyimlendiği bu performansta tanıma, maruz kalma ve bürünmeden çıkma sonrası kalan izler sorgulanmaktadır.

duyuru acikaksam konser alize esin 2019

Saint Joseph Lisesi 2012 mezunu Esin Aydıngöz’ün, sözü, bestesi ve düzenlemesi kendisine ait "Bir Gökyüzü Düşün" şarkısı; 2009 mezunlarından ses sanatçısı Alize’nin sesi ile buluştu. Esin Aydıngöz ve Alize, yeni şarkılarını dostları ve kıymetli öğretmenleriyle paylaşmak için ikinci evleri olan okullarında 7 Mayıs Salı akşamı bir konser verecek!

duyuru kariyerbasamaklari 2019

Kariyer Basamakları 2019

Her sene geleneksel olarak Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen “Kariyer Basamakları” etkinliğine bu sene ülkemizin seçkin 15 üniversitesi katılmaktadır. Ayrıca SUNY programı da ilk defa konuk olmaktadır. 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü küçük bahçede yapılacak etkinliğe 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin tamamı katılacak, üniversiteler ve bölümleri hakkında bilgi alacaklardır.