Yedek Kayıt Yoklaması ve Diğer İşlemler Hakkında Bilgilendirme

Sayın veli,

Covid-19 salgını sebebiyle bu yıl tüm kayıt süreçlerini evinizden çıkmadan yapabileceğiniz biçimde gözden geçirdik.

Bu sisteme yeni geçildiği için bir bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Okulumuzda; Yedek Kayıt yoklamaları bu yıl sadece internetten, kayıt takviminde belirtilen gün ve saatte kayıt programında aktif hale gelecek Yoklama İşlemleri düğmesi kullanılarak yapılacaktır.

Yedek Kayıt yoklamasını yaptırmış olan ve kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin velileri kesin kayıt işlemini internet üzerinden başlatacak; ödeme sonrası, "Kayıtta Gereken Belgeler"in teslimi için sunulan "Moto Kurye hizmeti ile gönderme" veya "3 kayıt alanından ikamet adresinize en uygun olanına şahsen ulaştırma" seçeneklerinden birini tercih edecektir.

Lütfen kayit.sj.k12.tr adresindeki sayfa ile sj.k12.tr adresinde yayınladığımız sürekli güncellenen kayıt takvimini takip ediniz. Bir problemle karşılaşırsanız lütfen öğrencinin ismini, soyadını ve puanını belirterek ve detay vererek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine bir e-posta gönderiniz.

Saygılarımızla.