2021-2022 Öğretim Yılı

Başvuru ve kayıt takvimi

Güncelleme : 16 Temmuz 2021, 14.55

Bu belge, MEB'in ve Okul Kayıt Kabul Komisyonunun aldığı kararlar doğrultusunda sürekli olarak güncellenmektedir.
Kayıt alanları çalışma saatleri 09.00-12.00, 13.00-17.00'dir.
İşlemlerde, kayıt programının en alt satırında yayımlanan sistem saati geçerlidir.

Taban puan ilânı 30 Haziran 2021, Çarşamba Web sitesinde duyurulur.
1. Ön kayıt 01, 02, 05 Temmuz 2021
09.00-12.00, 13.00-17.00
Okulumuzda ön kayıt başvuruları internetten yapılır.
Ön kayıt bitişinden itibaren en geç 1 saat içinde kesin kayıt ve yedek kayıt listesi web sitesinde ilan edilir.
1. Kesin kayıt
(Asil liste)
06 Temmuz 2021, Salı

Asil Listeden Kesin Kayıt

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencinin velisi, kesin kayıt işlemini 09.00-12.00, 13.00-17.00 saatleri arasında internet üzerinden yapar ve evrakı okula ne şekilde teslim edeceğini belirtir.

Veli, ıslak imzalı sözleşmeleri ve belgeleri okula saat 17.00’ye kadar iki şekilde teslim edebilir: Evrakı anlaşmalı Moto Kurye ile okula ulaştırır veya tercih ettiği bir kayıt alanına gider ve evrakı görevlilere şahsen teslim eder.

Okul kayıt kabul komisyonu, saat 17.00'de açık kontenjan bulunup bulunmadığını web sitesinde duyurur. İşlem ayrıntıları aşağıda açıklanmıştır.

Kesin kayıt hakkı kazanıp belirtilen gün ve saate kadar kesin kayıt yaptırmayan adaylar o dönem için tüm haklarını kaybederler.
1. Kesin kayıt
(Yedek liste)
07 Temmuz 2021, Çarşamba

Yedek Listeden Kesin Kayıt

Ön kayıt listesinde yedek durumunda olan öğrencinin velisi 08.30 - 08.59 saatleri arasında kayıt programında aktif hale gelecek Yoklama İşlemleri menüsünden online yedek kayıt yoklamasına katılır. Oluşturulan yedek listedeki puan sırasına göre açık kontenjan kadar öğrenciye kesin kayıt hakkı verilir.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencinin velisi, kesin kayıt işlemini internet üzerinden yapar ve evrakı okula ne şekilde teslim edeceğini belirtir.

Yedek Listeden Kesin Kayıt işlemleri saat 17.00'de sona erer. Okul kayıt kabul komisyonu, bir sonraki dönem için geçerli olacak yeni taban puanı ve açık kontenjan bulunup bulunmadığını en geç saat 19.00'da web sitesinde ilân eder.

Belirtilen gün ve saatte yedek liste yoklamasına katılmayan adaylar o dönem için tüm haklarını kaybederler.
2. Ön kayıt 08 Temmuz 2021, Perşembe
09.00-12.00, 13.00-17.00

Okulumuzda ön kayıt başvuruları internetten yapılır.

2. Kesin kayıt (Asil ve Yedek liste) 09 Temmuz 2021, Cuma
09.00-12.00, 13.00-14.30, 15.00-17.00

Asil Listeden Kesin Kayıt

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencinin velisi, kesin kayıt işlemini 09.00-12.00, 13.00-14.30 saatleri arasında internet üzerinden yapar ve evrakı okula ne şekilde teslim edeceğini belirtir.

Veli, ıslak imzalı sözleşmeleri ve belgeleri okula saat 14.30’a kadar iki şekilde teslim edebilir: Evrakı anlaşmalı Moto Kurye ile okula ulaştırır veya tercih ettiği bir kayıt alanına gider ve evrakı görevlilere şahsen teslim eder.

Yedek Listeden Kesin Kayıt

Ön kayıt listesinde yedek durumunda olan öğrencinin velisi internetten 14.35 - 14.59 saatleri arasında kayıt programında aktif hale gelecek Yoklama İşlemleri menüsünden online yedek kayıt yoklamasına katılır. Oluşturulan yedek listedeki puan sırasına göre açık kontenjan kadar öğrenciye kesin kayıt hakkı verilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Ön Kayıt

Okulumuzda ön kayıt başvuruları 09.00-11.00 saatleri arasında internetten yapılır. En geç 11.30'da kesin kayıt ve yedek kayıt listesi web sitesinde ilan edilir.

Kesin Kayıt

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencinin velisi, kesin kayıt işlemini 13.00 – 14.30 saatleri arasında internet üzerinden yapar ve evrakı okula ne şekilde teslim edeceğini belirtir.

13 Temmuz 2021, Salı

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Yedek Listeden Kesin Kayıt işlemleri saat 17.00'de sona erer.

Yerleştirmeye Esas Nakil dönemi beklenir.

YERLEŞTİRMEYE ESAS NAKİL DÖNEMİ

Bu dönem 26 Temmuz 2021'de başlar. Yerleştirmeye esas nakil yani Hazırlık sınıfına kayıt döneminde açık kontenjan olması halinde kayıt işlemleri "Kurum Yönetmeliği"nde ve "Kayıt Kılavuzu"nda belirtilen koşullarla yapılacaktır. Bu dönemin özel okullara etkisi  aşağıda belirtilen tarihlerde olacaktır. Okulumuzda Yerleştirmeye Esas Nakil için ön kayıt başvuruları internetten yapılır.

Yerleştirmeye Esas Nakil dönemi
09 - 13 Ağustos

Açık kontenjan oluşması halinde web sitesinde yeni taban puan ve kayıt dönemi ilan edilir.

Kesin Kayıt

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencinin velisi, 13.00 – 14.30 saatleri arasında aktif hale gelecek Kesin Kayıt İşlemleri menüsünden kesin kayıt işlemini internet üzerinden yaptırır ve evrakı okula ne şekilde teslim edeceğini belirtir.

Veli, ıslak imzalı sözleşmeleri ve belgeleri okula saat 14.30’a kadar iki şekilde teslim edebilir: Evrakı anlaşmalı Moto Kurye ile okula ulaştırır veya evrakı okuldaki görevlilere şahsen teslim eder.

NAKİL DÖNEMİ
Bu dönem 13 Ağustos 2021'de başlar. Nakil döneminde, Hazırlık sınıfında açık kontenjan olması ve bu açık kontenjana kayıt yapılmasına karar verilmesi halinde yeni taban puan ve işlem ayrıntıları web sitesinde duyurulur. Ön kayıt, kesin kayıt, yedek kayıt işlemleri MEB onaylı "Kurum Yönetmeliği"nde ve "Kayıt Kılavuzu"nda belirtilen koşullarla yapılmaya devam edilir.

Okulumuzda Hazırlık sınıfına nakil için ön kayıt başvuruları internetten yapılır.

Okula kesin kaydını yaptıran öğrenci e-okul sisteminden nakil başvurusunda bulunur.