Veli Görüşmeleri (25 Kasım Cumartesi)

25 Kasım 2023 Cumartesi günü okulda yüz yüze yapılacak veli-öğretmen görüşmesi iki aşamalı olacaktır. Veli-Öğretmen Görüşmeleri tablolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Öğretmen Görüşme Salonları Tablosu Sınıflara Göre Öğretmenler Tablosu

Kitaplarla İlgili Duyuru

Sayın Veli, sevgili öğrenciler, Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci kitap ve kırtasiye listelerine 18 Ağustos 2023 tarihinden itibaren, kısa bir üyelik işlemi sonrası (ad,soyad,email) https://istanbulsj.okulsepeti.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Şimdiden sağlıklı ve başarılı bir yeni eğitim yılı dileriz.

Okul Numaralarıyla İlgili Duyuru

Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler, Bu sene hazırlık sınıfına kayıt olan öğrencilerin geçici okul numaraları verilmiştir. Bu numaralar sadece nakil başvurusu yapmak isteyen öğrenciler için gerekmektedir. Nakil başvurusu yapmayı düşünmeyen öğrencilerin bu numaraya ihtiyacı olmayacaktır. Geçici okul numaranızı öğrenmek için sekreterliği arayabilirsiniz. Saygılarımızla.