2016-2017 Öğretim Yılı

Veli Bilgilendirme Menüsü

Velî Bilgi Sistemi
Velî bilgi sistemi (Okulsis)

Öğrenciye ait not bilgileri karne dönemlerinde öğretmen girişleri bitene ve idare tarafından son kontrol edilene kadar görüntülenemez.

veli ogretmen gorusme saatleri
Görüşme saatleri

Haftalık Velî-Öğretmen görüşme saatlerini ve Cumartesi görüşmelerine ait detayları öğrenebilirsiniz.

ogrenciler
Öğrenci yaşamı

SJ'li öğrencilerin kampüsteki yaşamı
(Hazırlık sınıfları oryantasyon günü, Okulun ilk günü, Öğrenim ücreti ve burslar, ...)

devamsizlik
Devamsızlık

Öğrencinin devamsızlık bilgilerine ve ilgili müdür yardımcısının koordonelerine ulaşabilirsiniz.

okul aile birliği
Okul Aile Birliği
Okul Aile Birliği üyelerinin bilgilerine yıllara göre düzenlenmiş biçimde ulaşabilirsiniz.

sıkça sorulan sorular
Sıkça sorulan sorular
Yıllar içinde velîler tarafından okul idaresine yöneltilen soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

eokul
E-okul
Öğrencinin MEB'e ait e-okul sistemindeki bilgilerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

mevzuat
Mevzuat
Orta öğretimle ilgili kanun ve yönetmelikleri sitemizde bulabilirsiniz.

eokul
E-okul

ogrenci servisleri
Servis takip
Öğrencinin bulunduğu servisin güzergahını ve nerede bulunduğunu size ulaştırılan kullanıcı ismi ve şifre ile internet üzerinden izleyebilirsiniz.