Fütürizm Yarışmasında Birinci Olduk

03-04 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenlenen "Gelecekte Okul" konulu 4. Fütürist Senaryo Yarışması'na okulumuzun yanı sıra Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Kadıköy Anadolu Lisesi, Özel Alev Lisesi, Özel Hisar Okulları, Özel Okan Anadolu Lisesi, Özel TEV İnanç Türkeş Lisesi, Özel Üsküdar Amerikan Lisesi katılmıştır. Konularında uzman sektör temsilcileri ve Türkiye Fütüristler Derneği üyelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilen yarışma sonucunda okulumuz öğrencileri 1. olmuştur.

Geleceğin şekillenmesinden sorumlu olduğunu bilen, soran, sorgulayan, birlikte çalışan, yaratıcı düşünen ve tartışan gençler yetiştirmeyi hedefleyen yarışma; öğrencilerimizin araştırma becerilerinin gelişmesinde, dostluk ve arkadaşlık bağlarının güçlenmesinde, gelecekle ilgili daha duyarlı ve bilgili olmalarının sağlanmasında etkili olmuştur. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz; "Muratcan Sabuncu, Özge Erceiş, Zeynep Camuşcu, Alara Adalı, Alican Altıparmak, İpek Özgen, Anais Tanyer, Mert Harmandar, İlayda Alyanak, Beren Sabuncu, Gizem Ürür, Azra Ceylan."

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

fut4 fut6 fut7 fut8 fut9 fut10