Suna Kıraç Öykü Yarışması

maske

VKV Koç Özel Lisesinin düzenlediği "Maske" temalı Suna Kıraç Öykü Yarışmasına "Banu Küce, Gizem Yetgin, Duru Arslan, Ezgi Naz Muti ve Zeynep Hazal Tunçer" adlı öğrenciler katılmıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

futurizm

Fütürist Senaryo Yarışması

Geleceği olumlu yönde tasarlamak ilkesi ile ortaya çıkan Fütürizm akımı doğrultusunda okulumuzda 2012-2013 öğretim yılında Fütürizm kulübü kuruldu. Kulüp kurulmadan önce 2011-2012 Öğretim yılında katıldığımız Sezin Okulları Fütürist Senaryo Yarışması’nda 1. olmuştuk. Bu yıl da 18-19 Nisan tarihinde düzenlenen Sezin Okulları Fütürist Senaryo Yarışması’nda 2. olduk. Yarışmaya katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlemiş olduğu şiir yarışmasının bu yılki teması "Atatürk Cumhuriyeti Gençliğe Emanet Etmiştir"dir. Yarışmaya son katılım tarihi 05.12.2012'dir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler Türk Edebiyatı öğretmenlerinden gerekli bilgileri alabilirler.

Lasalyen okullar arasında, 10-14 Haziran 2013 tarihlerinde, okulumuz tarafından düzenlenecek olan "Sanat ve Yetenek Haftası" etkinlikleri kapsamında "Yaşadığım Şehir" temalı şiir dinletisi gerçekleştirilecektir.