2018-2019 Kayıt kabûl işlemleri duyurusu

İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde öğrenci kayıt kabûl işlemleri; 8. sınıf öğrencilerinin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2 Haziran 2018 tarihinde uygulayacağı Merkezî Sınav’da alacakları Merkezî Sınavı Puanı temel alınarak ve yayımlanacak "Kayıt-Kabûl Kılavuzu" esaslarına göre yapılacaktır. (Değişik bir puan hesaplanmayacak, taban puan ilan edilecek, sırasıyla ön kayıt ve kesin kayıt yapılacaktır.)

Saygılarımızla,

Lise son velilerimizin dikkatine...

mezuniyet k

25 Haziran'da okulumuzda gerçekleştirilecek mezuniyet töreni ile ilgili duyuruyu okumak için lütfen buraya tıklayınız.

Okul-Aile Birliği duyurusu

Değerli veliler,

Okul Aile Birliği olarak sizleri kültürel gezilerimize katılmaya davet ediyoruz. Detaylar için lütfen facebook sayfamızı izleyiniz.

Velî - Öğretmen cumartesi görüşmeleri

Sayın veliler,

07 Nisan 2018 Cumartesi günü, arzu eden Hz. ve 10. sınıf velileri ile saat 09.00-12.00 arası, 9. ve 11. sınıf velileri ile saat 13.00-16.00 arası görüşülecektir.

Detaylı listelere Öğretim Yılı > Velî Görüşme Saatleri sekmesinden ulaşabilirsiniz.