Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı

2020-2021 öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 15.45’te okulumuzun Küçük Avlusunda, üstü kapalı açık alanda yapılacaktır.

Toplantı gündemini ve davet yazısını görmek için lütfen buraya tıklayınız.

Lise son ve Lise Hazırlık öğrenci ve velilerinin dikkatine

Bakanlığın yayımladığı 08 Ekim tarihli genelgeyi okumak için lütfen buraya tıklayınız.

duyuru sj rehberli tur 2020 10 10

Saint-Joseph Lisesi, 150. yıl etkinlikleri kapsamında Ekim ve Kasım ayları boyunca Instagram'dan canlı olarak rehberli turlar gerçekleştiriyor olacak. Okulumuzun müdürü Paul Georges'un rehberliğinde Fransızca olarak gerçekleşecek "Mimari Üzerinden Lisenin Tarihi" başlıklı ilk tur, bu cumartesi saat 11.00 itibarıyla @istanbulsaintjoseph Instagram hesabında!

Lise son velilerinin dikkatine

Okulsis programında kayıtlı olan e-posta adresinizi 10 Ekim 2020, saat 19.00'a kadar güncellemeniz rica olunur. E-posta adresiniz geçerli ise herhangi bir işlem yapmanız gerekmemektedir.

Anlayışınız ve yardımınız için teşekkürler,