Yeni kayıtlar ve TEOG hakkında...

08/08/2017

Sayın veliler;

MEB, birçok velimize çocukları okulumuza kayıtlı olmasına rağmen aşağıdakine benzer bir kısa mesaj göndermiştir.

Konuyla ilgili henüz bir bilgi notu yayınlanmamıştır ancak tahminimiz her yıl otomatik olarak yapılan kayıt işleminin, yerleştirme sonuçları duyurulan tarihten erken yayımlandığı için aynı zamanda yapılamadığı ve 14 Ağustos'ta yapılacağıdır.

Buraya tıklayarak MEB'in basın açıklamasını okuyabilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nurullah Dal'ın basın açıklamasını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Örnek kısa mesaj:

"Sn. AAA BBBBB, Orta Ogretime Gecis Uygulamasi kapsaminda 123,456 Yerlestirmeye Esas Puani ile; yerlestirmeye esas nakil basvurusu yapabilirsiniz. 15 eylul 2017 tarihine kadar bir okula kayit yaptirmadiginiz takdirde acik ogretim kurumuna yerlestirileceksiniz. Basarilar dileriz. B002"