nuhungemisi kSevgili öğrenciler, Değerli velîler,

23 Nisan yaklaşıyor ve düşüncelerimiz çocuklara, özellikle de Van'daki çocuklara yoğunlaşıyor. Kasım 2011 depremi, kolaylıkla kapatamayacağımız ama belki beraberce bir nebze de olsa azaltabileceğimiz bir yara bıraktı geride...

31 Mart 2012 Cumartesi sabahı "Nuh'un Gemisi"nin açılışını okul bahçemizde yaptık.

Bu gemi, 15 Nisan'da Van'a doğru yelken açacak ve 23 Nisan'da, oradaki çocukların, bir günlüğüne bile olsa yüzünü güldürecek. En azından biz öyle umuyoruz. Bu etkinliğimize katılmak için siz de, aileniz, eşiniz, dostunuzla beraber 31 Mart'ta pelüş hayvanlarınızı kendiniz Nuh'un Gemisi'ne koyabilirsiniz.

Gelemiyorsanız, oyuncakları aşağıdaki okul adresine gönderebilirsiniz:

Dr Esat Işık Cad. No:66/11 34710  Kadıköy, İstanbul

Gönderileriniz en geç 15 Nisan'da elimizde olmalıdır. Pelüş hayvanlarla beraber çocuğunuzun yapacağı bir resmi de gönderebilirsiniz.  Van'lı çocuklarımızın kardeşlerinin yapacağı bu resimlere ayrıca sevineceklerinden eminiz.

Kampanyaya okulunuz adına katılmanız da olası.

Hepinizi bu içten kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz.

İlginize şimdiden teşekkür ederiz.

Bağış kampanyasının ilk gününden fotoğrafları görmek için lütfen buraya tıklayınız.