2020-2021 Öğretim Yılı

Kayıtlar hakkında
Güncelleme : 22 Temmuz 2020

Sayın veliler,

Lütfen öncelikle "Giriş sınavı açıklamaları"nı, "SJ Kayıt Kılavuzu"nu, Mevzuat bölümünden MEB'in yayınladığı "Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu"nu, "Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu"nu ve "Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Yönergesi"ni okuyunuz.

Covid-19 salgını sebebiyle tüm sistemimizi baştan sona yeniledik. Ön kayıt başvurusu, kesin kayıt, online yedek kayıt yoklaması ve diğer tüm işlemleri evinizden çıkmadan yapabilirsiniz.

İstenen belgeleri yazdırarak, gerekli alanları doldurabilir, imzalayabilir (lütfen mavi mürekkeple) ve ücretini okulun karşılayacağı Moto Kurye hizmetinden yararlanabilirsiniz. Belgeleri, 21 - 29 Temmuz 2020 tarihleri arsında ikamet adresinize uygun bir kayıt alanına şahsen de ulaştırabilirsiniz. Okula teslim etmeyi tercih etmeniz halinde, öğrenci başına sadece 1 veli kabul edilecektir. İşlemler kayıt görevlileri tarafından yürütülecek ve bina içine girmeye gerek olmayacaktır.

Öğrencilerimizin kampüsteki yaşamıyla ilgili bilgiler için lütfen "Öğrenci Yaşamı" bölümünü okuyunuz:
(Hazırlık sınıfları oryantasyon günü, Okulun ilk günü, Kıyafet, Kitaplar, Kırtasiye araç gereç, Medyatek, Okul servisi, Öğrenci kulüpleri, Yemek, SJ'de Spor ve etkinlikler)

İşlem yapmadan önce tüm başlıkları okumanızı öneririz.