2019-2020 Öğretim Yılı

Okul Tanıtım günleri

Güncelleme : 17 Haziran 2019

Sayın veli; tercih dönemlerinde Hazırlık sınıfları müdür yardımcısı, İletişim koordinatörü, okulumuz mezunu çalışanlarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde rehberli tanıtım günleri düzenlemekteyiz. Tanıtım, 30 dk bilgilendirme ve 30 dk okul turundan oluşmaktadır.

Niçin tanıtım günleri için bir puan limiti var?

Yoğunluğu önlemek ve boşa ümit verilebilecek öğrenci sayısını minimumda tutmak amacıyla tanıtım günlerine yıllardır belirli bir seviyenin üzerinde puana sahip öğrencileri ve velîlerini kabûl ediyoruz. 2018 yılı kayıt döneminde, vakit darlığı sebebiyle okul tanıtım günlerine katılabilmek için ön kayıt yapma koşulu getirdik.

Formu doldurmak için hangi belge ve bilgiler gerekir?

Form 15 dakika içinde zaman aşımına uğrayacağından işleme başlamadan önce lütfen şu bilgi ve belgeleri hazırlayınız: Öğrencinin nüfus cüzdanı, velîlerin TC kimlik no'ları, anne ve babanın ev ve iş adresleri, öğrencinin okul numarası, öğrencinin okuduğu sınıfın şubesi (8A, 8B ...)

Bu bilgilere niçin ihtiyaç duyuyoruz?

MEB, 2012 yılında detayları içeren puan cd'si gönderme uygulamasına son verdiğinden elimizde öğrencilerin puanları bulunmamaktadır. Puan kontrolünün yapılabilmesi ve rezervasyonun onaylanması için öğrencinin TC kimlik numarasını ve ihtiyaç duyulabilecek diğer bilgileri girmenizi ve tanıtım günleri formunda arzu ettiğiniz günü, saati ve kişi sayısını belirtmenizi rica ederiz. Sonraki ön kayıt başvurularınızda bu bilgileri tekrar girmenize gerek kalmayacaktır.

Gizlilik

Girdiğiniz bilgiler anonimleştirilerek istatistik amacıyla kullanılacak bundan başka bir amaçla kullanılmayacaktır. Üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır.

Okul tanıtım günlerine başvuru formu

Tanıtım günleri formu çalışma saatleri arasında aktif olacaktır.

Ön kayıt formu ve buna bağlı olarak tanıtım günleri formu MEB tarafından puanların açıklanmasından sonra, 25 Haziran 2019 günü yayına alınacaktır (Puan açıklanması ertelenirse formun kullanım tarihi de ertelenecektir.) ve 30 Haziran 2019 günü saat 13.00'te yayından kaldırılacaktır.

Tanıtım günlerine başvurunuzu, puan kontrolü tamamlanıp öğrencinin ismini "Ön kayıt listesi"nde gördükten sonra kayit.sj.k12.tr adresine gidip sayfanın yukarısındaki "Ziyaret Başvuru" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

İptaller ve değişiklikler sebebiyle yeni boşluklar oluşabilir.

Önceden alınmış randevular tekrar görülebilir, girilen bilgiler kontrol edilebilir, düzenlenebilir ve değiştirilebilir.

Okul tanıtım günleri ve saatleri

27 Haziran 2019 : 09.00, 15.00

28 Haziran 2019 : 09.00, 15.00

29 Haziran 2019 : 10.00, 11.00, 13.30, 15.00

Okul tanıtım günleri boyunca otopark hizmeti

Velî adayları tanıtım günlerinde okula araçlarıyla gelip okul bahçesine park edebilirler. Yoğurtçu Parkı'na inerken; sağınızda kalan Moda İlköğretim Okulu'nu, solunuzda kalan Eyfel Pastanesi'ni geçtikten hemen sonra sağda, üzerinde "SJ TANITIM" yazan bir yönlendirme tabelâsı göreceksiniz. Okul açıldığında bu bahçe öğrenciler tarafından kullanıldığından otopark hizmeti verilememektedir.

Okul tanıtım  günleri ile ilgili sorularınız için

Okul tanıtım günleriyle veya kayıtlarla ilgili teknik sorularınızı lütfen detaylı bir açıklama ve mümkünse ekran görüntüsü eşliğinde This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine yazınız. (Velînin cep telefonunu, öğrencinin TC kimlik no'sunu ve öğrencinin doğum tarihini belirtmeyi unutmayınız.)