2020-2021 Öğretim Yılı

Güncelleme : 18 Ağustos 2020

Öğrenci kıyafetleri nereden ve ne zaman satın alınabilir ?

OAB ve özellikle OAB Üniforma Komisyonu yoğun bir araştırma sonucunda, TRİO Tekstil A.Ş. ile yeni bir anlaşmaya vardı. Ancak, anlaşma daha yürürlüğe girmeden ortaya çıkan Pandemi süreci ve buna bağlı olarak yaşanmakta olan ekonomik sıkıntılar nedeniyle, firma, normal zamandaki uygulamanın aksine, tüm ürünleri okul açılmadan önce hazırlayıp / üretip satışa sunamayacaktır.

Normal zamanlarda ürün satışları firmanın vereceği internet adresi üzerinden yapılacaktır. Öncesinde ise okulda kurulacak bir stanttan öğrenciler ürünlerin bedenlerini deneyebileceklerdir. Ancak, bu yıl yaşananlardan ötürü, firma, 31 Ağustos’tan 21 Eylül’e kadar okulun girişinde kendilerine ayrılacak olan ofiste, sosyal mesafe kurallarına uymak koşuluyla, hem satış yapıp hem de sipariş alacaktır.

Bu yıl yaşanan sıkıntılar sonucunda, satış ve sipariş için firmadan, ilk aşamada, okul tişörtlerine ve kız/erkek pantolonlarına öncelik tanımalarını rica ettik. Firmanın da, sizlerden ricası, ilk ihtiyaçları yetiştirebilmek için öncelikle Hazırlık öğrencileri için 2’şer tişört-1’er pantolon, diğer seviyeler için 1’er tişört-1’er pantolon satın alınmasıdır.

İlk aşamada satışa çıkartılmayacak ürünler için (extra tişört, extra pantolon, fermuarlı sweatshirt, hoodie, etek) iki seçenekten sadece birini tercih edebilirsiniz :

1. İlk ürünleri almaya geldiğinizde okuldaki ofisten sipariş verebilirsiniz ya da
  2. İhtiyacınız olan bedeni ve ürün miktarını (tişört rengi ile birlikte: Hz-9 Beyaz ; 10-11-12 Siyah), öğrencinin adını, soyadını, numarasını ve seviyesini de belirterek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine bildirebilirsiniz. Bu yılın özel koşullarında sizlere yardımcı olmak üzere, OAB Üniforma komitesi bu siparişleri firmaya bildirecektir.