Öğrenci Kıyafet İç Yönetmeliği

Güncelleme : 15 Ekim 2018

Öğrenciler okula üniforma ile gelir ve okulu üniforma ile terk ederler. Öğretmen kılık kıyafeti düzgün olmayan öğrenciyi müdür yardımcısına gönderecek ve durum velisine kısa mesajla bildirilecektir. Israr eden öğrenciye gerekli ceza verilecektir.

Öğrenciler, yağmur veya soğuktan korunmak için üniformanın üstüne bir giysi giyebilirler ancak bu giysi üniformanın yerini tutmaz.

Giysilerin üzerinde sadece Atatürk rozeti taşınabilir.

Erkekler traşlı gelirler. Kızlar uzun saçlı iseler bazı uygulama saatlerinde ve öğretmenlerin gerekli gördüğü durumlarda saçlarını toplarlar. Kızlar saçlarını sadece doğal renklere boyatabilirler.

Öğrenciler okulda hızma takamaz ve “piercing” yaptıramazlar. Kız öğrenci göze batmayan yüzük, kolye ve sallantılı olmayan küçük bir küpe takabilir. Kız öğrencinin makyaj yapması yasaktır.

Okulda çalışan her görevli, okulun kılık kıyafetine uymayan öğrencinin dikkatini çekecektir.

Kızlar

Erkekler

10, 11 ve 12

Tüm sınıflar için şort etek veya  pantolon

Pantolon

Beyaz tişört

Mavi veya siyah tişört

Beyaz tişört

Mavi veya siyah tişört

Kapüşonlu siyah sweat shirt

Gösterişsiz çoraplar

Siyah tek renkli ayakkabı
veya siyah tek renkli bot

Siyah tek renkli ayakkabı
veya siyah tek renkli bot

Tüm kıyafetler füme renkli ve SJ armalı olmalıdır.