2017-2018 Öğretim Yılı

Okulun ilk günü

Güncelleme : 05 Eylül 2017

• Saat 8.15'te Büyük Avlu'da (Grand Quartier) tüm öğretmenlerin, öğrencilerin ve mezunların katılacağı tören yapılır.
  • Törenden hemen sonra sınıf öğretmenleri ile tanışılır. Sınıf öğretmenleri 1. ve 2. derste sorumlu oldukları sınıfta kalırlar. (Üniformasız veya kitapsız gelen öğrenciler derse alınmaz.)
  • Bu sınıflarda 3. dersten itibaren normal ders akışına geçilir.
  • Öğrenciler sınıflarını okulun açılacağı günden 1 gün önce web sitesinden öğrenebilirler :
    Halen öğrenci olanlar Okulsis sistemini kullanırlar,
    Yeni kaydolan öğrenciler ise Oryantasyon günü bilgilendirilirler.
  • Öğrenciler haftalık ders programlarını okulun açılacağı günden 1 gün önce web sitesinin Öğretim yılı > Dersler > Ders programları başlığı altında,  görebilirler.
  • Fotokopi kartını kaybeden öğrenci medyatek'e başvurur.
  • İsteyen öğrenciler kantine gidebilirler ve günlük ödemelerini direkt olarak kasaya yapabilirler. İkinci haftadan sonra akıllı kart uygulamasına geçilir. Öğrenciler yemekle ilgili ödemelerini Eurest firmasının banka hesabına yatırırlar ve dekontu sabah 9.30'dan itibaren kantindeki veya yemekhanedeki firma yetkililerine teslim ederler. Yatırdıkları miktar kartı kullandıkları anda otomatik olarak yüklenir.